Ethereum Miner 150 MH AMD 4U Rack

Normale prijs: € 3.995,00

Special Price € 3.695,00

Ethereum Miner 150 MH AMD 4U Rack

AMD
Artikel nummer: 99003
Levertijd: 60 - 90 dagen
Merk: AMD
Gewicht: 5.00 kilo

Product informatie over de Ethereum GPU AMD Miner type 150 MH/s 4U 19 inch Chassis Datacenter

Ethereum ook wel bekend als Ether of als cryptomunt valuta ETH is nu al beste en meest kansrijke  opvolger van de Bitcoin currency, Ethereum is een gewillige cryptocurrency waarvan de populariteit enorm stijgt omdat het minen ervan erg winstgevend kan zij. Vele voorspellers en online Ethereum professionals voorspellen en verwachten dat de munt alleen nog maar in waarde zal gaan stijgen. Als de waarde van Ether inderdaad blijft oplopen dan ben je met het mining proces en het investeren in een Ethereum Miner dus goed op weg naar succes!

Onze ethereum mining chassis zijn special voor Ethereum coins/cryptocurrencies ontworpen en ook met deze specifieke software geïnstalleerd. Met deze miner zult u ongeveer 150 MH/s minen wat gelijk staat aan ongeveer € 32,00 per dag! (Berekent op : 15-06-2017, Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de muntwaarde/koers en de hash snelheid van het ethereum netwerk en kan dagelijks veranderen)

Specificaties van onze Ethereum Miner 150 MH/s

 • 4U Rack Chassis 19 inch met 3x 120 mm fans
 • Intel Celeron G1840
 • Asrock H81 Pro BTC moederboord
 • 6x AMD Radeon RX 570 4/8GB
 • 4GB Geheugen
 • 60GB Harddisk
 • 1000W voeding (gold)
 • Windows 10 besturingssysteem
 • Verbruikt slechts 780 Watt

Ondersteuning coins
Ondanks dat onze miner een Ethereum Miner heet kunnen er vanzelfspreken ook andere coins gemined worden met deze miner. Mocht er dus ooit een POW (Proof of Work) overgaan in een POS (Proof of Stake) dan kan er door een simpele wijziging direct een andere munt gemined worden.

Ondersteunde coins zijn: Ethereum, Ethereum Classic, Monero, ZCash, CryptoNight, Expanse, Hush, Zencash, Ubiq, FeatherCoin, PhoenixCoin, Soilcoin, Siacoin en alle andere GPU gebaseerde mining coins (zie deze link)

Onze werkwijze

 • Nadat wij jou bestelling hebben ontvangen zullen wij de  Ethereum miner stap voor stap in elkaar gaan zetten.
 • Wij installeren de Miner zo dat u direct bij ontvangst aan de slag kunt met de Miner. De computer zal automatisch worden opgestart en de software om ethereum te minen wordt  ook direct gestart. (Bij stroomuitval zal de computer zelf weer aanslaan en gaan minen)
 • Uw mining computer wordt altijd uitgebreid getest voordat wij deze verzenden!
 • Nadat wij er zeker van zijn dat de miner stabiel draait zal deze GRATIS naar je toe worden verzonden.
 • Op de miner installeren wij altijd het programma TeamViewer, via dit programma kunnen wij op afstand (vanaf een andere computer) jouw miner beheren. (uiteraard met toestemming)

Garantie via Ethereumminers.nl

Dit betreft een nieuw product met bijbehorende fabrieksgarantie(s), wij bieden standaard 3 jaar garantie en levenslange support  via teamviewer op onze Ethereum Miners aan.  Mocht u nog vragen hebben over de garantie of support kunt u ons altijd mailen via info@ethereumminers.nl

Plug-and-Play and ready to go!

Al onze aangeboden Ethereum Miners zijn volledig door onze eigen mensen getest voordat wij deze GRATIS naar u toe sturen. Wanneer je de bestelling van ethereumminers.nl ontvangt kun je dus direct aan de slag gaan met het miningproces.

Je hoeft echt werkelijk alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en het mining proces voor ETH ethereum (ether) kan gaan starten. Je bent dus helemaal Plug and Play ready to go!


*) In verband met de feestdagen worden alle bestellingen van na vrijdag 8 december uitgeleverd in week 1 - 2018.