Over ons

EthereumMiners.nl is een onderdeel van Blue Lemon.

EthereumMiners.nl 
is een onderneming uit Brielle, Zuid Holland welke zich richt op de exploitatie van diverse product assortimenten via online webwinkel platformen aan consumenten, zakelijke gebruikers en groothandels. Door middel van het leveren uit eigen voorraad en uit de voorraden van groothandels word gezorgd dat producten razendsnel bij de eindgebruikers zijn. Voor informatie omtrent de levertijden en verzendingen klik hier.

Daarnaast levert Blue Lemon de klantenservice, telefonisch en via e-mail dagelijks van 09.00 - 18.00, volledig in eigen beheer. Door tientallen jaren ervaren op het gebied van e-commerce kan Blue Lemon een perfecte dienst bieden voor haar klanten.

Blue Lemon

Alle webwinkels van Blue Lemon zijn volledig geschikt voor desktop, tablet en mobiele toegang en bied een breed scala aan betaalmogelijkheden. De bedrijfsinformatie van Blue Lemon vind u hier. Wij zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak, wij hebben geen afhaalbalie of showroom waar je onze producten kunt komen bekijken. Wel is het mogelijk af te halen maar wederom, uitsluitend op afspraakAlle webwinkels van Blue Lemon zijn allen voorzien SSL en van het Webshop Keurmerk voor een optimale beveiliging.