Verzenden en retourneren

EthereumMiners.nl draagt altijd zorg voor een perfecte afhandeling van je bestellingen. Als verzendpartner maken wij gebruik van de diensten van PostNL. PostNL bezorgt je bestelling overdag op het door jou aangegeven afleveradres. Ben je niet thuis als de bestelling bij je wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij je in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar je de volgende werkdag je bestelling kunt afhalen. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen.

Verpakking
Onze producten worden in een stevige blanco doos of envelop verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien welke artikelen deze bevat. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Retouren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de melding nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, voorzien van onbeschadigde labels en etiketten bevestigd aan de artikelen, in de originele staat en orginele verpakking aan de ons geretourneerd worden en mogen deze niet gebruikt zijn. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouren kun je richten aan: Blue Lemon Media, Krammer 8, 3232 HE Brielle onder vermelding van je ordernummer, wij nemen na ontvangst van het pakket direct contact met je op om je retour af te handelen.

PostNL

Verzendkosten
Alle bestellingen worden wereldwijd gratis verzonden.

Levertijden
Binnen 3 minuten ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode en onze voorraad:

Levertijd: 1 - 2 dagen
Je bestelling wordt direct uit onze eigen voorraad geleverd en ontvang je binnen 1 a 2 werkdagen.

Levertijd: 2 - 4 dagen
Je bestelling wordt geleverd uit een magazijn vanuit Nederland en ontvang je binnen 2 - 4 werkdagen.

Levertijd: 7 - 14 dagen
Je bestelling wordt speciaal voor jou geassembleerd en ontvang je binnen 7 - 14 werkdagen afhankelijk van de levertijd van de hardware.